27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătut cu parul de viitorul socru

Bătut cu parul de viitorul socru

Dragoste cu năbădăi într-o comună din Mehedinţi. Scânteile nu sunt însă produse de amorezi, ci de tatăl fetei, care nu vrea să accepte că fiica lui se mărită cu un tânăr din localitate şi, ca să îşi aducă fata acasă, a pus mâna pe par şi împreună cu fratele său recent întors din străinătate şi cu încă doi prieteni l-au prins pe viitorul ginere şi l-au bătut măr. Bătaia a început pe stradă şi a continuat chiar în
curtea primarului din localitate, sub ochii edilului şi ai soţiei acestuia.
După ce l-au bătut bine, agresorii l-au lăsat lat pe tânărul de 28 de ani, care de şapte luni are o relaţie cu fata de 18 ani din comuna Jiana. Dragostea dintre ei se pare că a fost mărul discordiei între cele două familii. Luni noapte, socrul agresiv a prins momentul potrivit să îşi pună ginerele la punct. Tânărul spune că iniţial socrul său a dat cu maşina peste el, însă nu s-a mulţumit şi după ce l-a alergat prin comună l-a bătut sub privirile martorilor care nu au făcut nimic.
„Luni seară eram cu nişte prieteni prin sat şi el a trecut cu maşina pe lângă noi, m-a văzut acolo, a accelerat şi m-a lovit la picior. Atunci am scăpat, dar după vreo jumătate de oră s-a întors cu fratele lui şi cu încă un bărbat şi au început să mă bată. Eu am fugit acasă, dar a intrat peste mine. Am fugit pe drum şi am ajuns la poarta domnului primar şi atunci m-am gândit să sar la el în curte că poate acolo nu intră după mine. Dar de unde, au venit după mine şi acolo m-au lovit ca pe animal. Primarul a ieşit împreună cu soţia, dar nu au făcut nimic iniţial, iar după ce au văzut că nu mă mai lasă i-a zis socrului meu să nu mai dea. Dar nu a sărit nimeni să mă apere. Vrea să mă omoare pentru că mă însor cu fata lui, dar nu am nici o vină. Nu o iau cu forţa, noi ne-am plăcut şi asta a fost tot“, a povestit Dănuţ Lungu, ginerele agresorului.
Tatăl tinerei, care este finul primarului, ca să pună capăt relaţiei dintre cei doi tineri, anul trecut şi-a ţinut fata legată în casă. „Am încercat să stau de vorbă cu el şi să îl fac să înţeleagă că eu vreau să fiu cu Dănuţ şi vrem să facem nunta, dar nu ai cu cine să discuţi. Este foarte agresiv şi mama este la fel. Anul trecut m-au legat în casă cu lanţul ca să nu mă mai văd cu el, dar am scăpat, m-am dus la poliţie şi nimeni nu a făcut nimic. Tot ce vreau este să se liniştească şi să ne lase în pace. Nu am nevoie de nimic de la el, doar să mă lase în pace“, a spus Alexandra Ţipar, fiica lui Oliver Ţipar, agresorul.
Rudele băiatului se tem pentru viaţa acestuia şi spun că socrul său nu se va opri până nu-i va despărţi pe cei doi tineri.
„Acesta nu este un om. Nu are frică de nimeni pentru că este pe mână cu toţi şi crede că el este stăpân. Anul trecut a fugit cu ea în Craiova şi tot nu i-a lăsat în pace“, a spus Lungu Vergina, bunica băiatului.
Victima a făcut plângere la poliţie şi acum aşteaptă certificatul medico-legal ca să îşi acţioneze socrul în instanţă.
„Nu putem să oferim nici un fel de informaţii despre ceea ce s-a întâmplat la faţa locului. Ancheta este în curs de desfăşurare“, a spus Nicolae Lohon, purtător de cuvânt Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.
Socrul tânărului este acum de negăsit şi nimeni din familia sa nu doreşte să spună nimic despre scandal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII